Over Ons

Wie zijn wij?

Het begon met team-shirts bedrukken voor de jongste zoon; met transferprint uit de kleurenprinter en een strijkbout, geklungel van de bovenste plank; dit moet makkelijker kunnen dachten wij toen.

Professioneel materiaal werd aangeschaft en vanaf de keukentafel kwamen er mooie ontwerpen voorbij, er werd volop geëxperimenteerd.
Inspiratie kwam veel via Pinterest en uit eigen koker. Een uniek ontwerp was de wens en via via kwam het idee van Westfriese spreuken op een trui of t-shirt te bedrukken. En zo was de Westfriesefrok geboren!

In november 2020 ging de facebookpagina live. Na twee jaar verkoop via Facebook kregen we steeds meer de vraag of we ook een website hadden met webshop en die is eind 2022 gerealiseerd met behulp van MijnWebStudent.

Westfriesefrokke is mijn derde kind en ik ben Marita Cramer, met heel veel hulp van familie en lieve vrienden run ik de webshop. Ik ben een duizendpoot op creatief gebied.
Diverse hobby’s hebben in de afgelopen jaren mijn aandacht gehad. Schilderen en Tekenen, naaien van kleding, fotografie en culinaire activiteiten hebben nu plaatsgemaakt voor het bedrukken van Hoodies, Tassen en diverse accessoires met Westfriese spreuken en uitspraken.

Bezorging in Benelux

Jouw bestelling wordt binnen 24 uur veronden.

Veel Maten

Kleding is verkrijgbaar in maat
S t/m XXL
*Andere maten op aanvraag

Custom Made

Alles wordt met de hand bedrukt en met zorg behandeld.

Veilige Betaling

Betaal veilig met iDeal, Creditcard, PayPal of Bancontact

Winkelwagen